Om oss

I snart 30 år har vi bygget erfaring og kompetanse gjennom å drive med vår store lidenskap – tekstiler og solskjerming.

Pluss 2 Interiør

Det er et privilegium å få jobbe med fantastiske kunder innen alle bransjer – fra prosjekter i små lokaler og store næringsbygg. Det er rett og slett inspirerende å få lov til å være helhjertede spesialister og fordype oss i – og levere komplette prosjekter til våre kunder.

Men resultater kommer ikke av seg selv

For å være oppdatert på muligheter, trender og teknologi -må hjerte banke i samme puls som bransjen. Det kreves både innsats, kreativitet og kunnskap når vi skal levere skreddersøm til våre kunder.

Våre profesjonelle og erfarne leverandører og montører, sikrer oss at kvaliteten på leveransen ligger der den skal være. Vi syr i hovedsak hos vår faste sømleverandør i Oslo – noe som gir oss god oversikt og fleksibilitet på prosjektene.

Miljø og sosial bærekraft

Ved å bruke norske leverandører kan vi støtte sosial bærekraft gjennom å bidra til å sikre norske arbeidsplasser. Vi leverer også overskuddsmateriale og produktprøver til frivillige organisasjoner og barnehager.

Det som kunne endt som søppel, blir i stedet verktøy for å stimulere til lek, kreativitet og utvikling. 

Samtidig har vi høy bevissthet på at vi kan tilby resirkulerte og miljøsertifiserte tekstiler. Leverandørene våre har dokumenterte og godkjente miljøkrav, og vi tilpasser oss våre kunders miljøprofil. 

Dere + oss = +2

+ tegnet i logoen vår, representerer alle våre kunder og samarbeidspartnere. Det er dere som gjør dagene våre meningsfylte, varierte og spennende. 

Tusen takk for tilliten! Vi gleder oss til nye og spennende utfordringer sammen med dere.