Tjenester

Pluss 2 Interiør har spesialkompetanse innen tekstiler og måltilpasset solskjerming

bilde-interiordesign-01

Komplette prosjekt­løsninger

Vi tilbyr våre kunder komplette prosjektløsninger. Prosessen inkluderer veiledning, prosjektering og montering. Vi samarbeider med flere møbelleverandører, slik at de kan tilby sine kunder våre tjenester i en totalpakke.

Vi har meget dyktige leverandører og montører – samtlige med lang og bred erfaring fra interiørbransjen. De er alle med på å kvalitetssikre våre prosjekter for et optimalt resultat.

Funksjon og estetikk

Vårt viktigste verktøy i alle prosjekter er en god funksjonsanalyse. Det innebærer at vi skaffer en oversikt over prosjektet. Vi avdekker behovene i tett dialog med kunden, og kvalitetssikrer at både funksjon og estetikk blir ivaretatt.

Våre tjenester

Vi leverer blant annet måltilpassede gardiner, wavegardiner, liftgardiner, sengetepper, puter og tepper. Vi har også et bredt utvalg av plisségardiner, rullegardiner, screen-rullegardiner, vanlige persienner og lamellgardiner.

Les mer om tjenestene vi leverer mest av; måltilpassede gardiner og solskjerming.

Vi har brukt Pluss 2 Interiør i flere år. De viser alltid til ryddig kommunikasjon, presisjon i sin utførelse og er alltid lydhøre for våre ønsker. Varm anbefaling!
Astrid Holum Næss, Nesodden kommune