Solskjerming

Solskjermingsproduktene er fleksible, har høy kvalitet og gir en effektiv og allsidig solbeskyttelse.

Vi tilbyr våre kunder komplette prosjektløsninger som inkluder veiledning, kontrollmåling og montering. Utvalget er bredt og består av plisségardiner, rullegardiner, screen-rullegardiner, persienner, lamellgardiner og solfilm.

Kvalitetsprodukter 

Vi har lang erfaring og høy kompetanse på solskjermingsprodukter, så vi velger leverandører med omhu. Et skikkelig kvalitetsprodukt vil bidra til å løse solskjermingen på en god måte, og har lang holdbarhet. 

Vi leverer blant annet solavskjerming fra følgende leverandører:

Folie og solfilm kommer blant annet fra:  

Alle prosjekter kan leveres som komplette løsninger. 

Solskjerming i ulike varianter

Det dukker sjeldent opp en utfordring vi ikke kan håndtere, og spesialiteten vår er å løse det uløselige. Det dreier seg vanligvis om å velge riktig type solskjerming til riktig bruk. Alle produkter kan motoriseres.

De vanligste produktene er: 

  • Plisségardiner
  • Persienner
  • Rullegardiner
  • Lamellgardiner 

Plisségardiner

Plisségardin er en veldig fleksibel form for solskjerming som gir mulighet for innslipp av lys og solskjerming samtidig. Bare flytt gardinet opp eller ned etter behov. Dette kan vi levere i en mengde forskjellig tekstiler og egenskaper fra lett skjerming til full mørklegging. En plisségardin kan både isolere, dempe varme og bidrar til bedre akustikk i rommet.

Persienner

Persienner er en tradisjonell og økonomisk fornuftig løsning, som også er veldig effektiv. Vi leverer persienner av høy kvalitet, i en rekke ulike farger slik at de alltid harmonerer med omgivelsene. 

Rullegardiner 

Rullegardiner kan leveres i en rekke ulike modeller og tekstiler. Disse kan monteres med åpen løsning, skjult i kassett og med skinner for full mørklegging. Screen rullegardiner er den mest populære varianten da den hindrer sjenerende sollys, men bevarer utsynet.

Lamellgardiner

Lamellgardiner brukes normalt til skjerming i store vinduer og på glassvegger. Dette er blant annet en god løsning i møterom, fordi man kan skjerme og åpne opp ettersom behovene endrer seg. 

Lokalt og forankret

Våre profesjonelle og erfarne leverandører og montører, sikrer oss at kvaliteten på leveransen ligger der den skal være. 

Leveransen tilpasses kundenes miljøprofil og vi tilbyr blant annet resirkulerte og miljøsertifiserte tekstiler. 

Vi er så fornøyd med lamellgardinene vi fikk anbefalt og tilpasset av Pluss 2 Interiør
H. Hansen, Hansen & Sønn

Kunde­referanser Solskjerming